Bejárati ajtó rendszereinket Classic CT 70 és Comfort 82 profilokból gyártjuk.

Panelválasztékunkban a GBW – Rurik típusaiból választhat. Széles palettánkban a hagyományos formákon túl a modern vonalvezetés (INOX betétek), valamint az egyedi üvegezés is megtalálható a Fazetázzot, Tiffany vagy Katedrál üvegezésű panelekkel. Bejárati ajtóink 75 féle színben érhetők el, amihez Hoppe kilincseket választhatunk.

Bejárati ajtóink általános műszaki tartalma:

 • 78 mm-es tokmagasság, mely szavatolja a szerkezet masszívitását
 • 3 db ROTO ajtópánt
 • minden bejárati ajtó alaptartozéka, a horganyzott zárszelvény merevítő, valamint a saroktuskó, mely a szerkezet statikai merevségéért felelős
 • hőhídmentes alumínium küszöb alaptartozékai:
  • a kétszeres gumitömítés, a tökéletes hangszigetelés miatt
  • a tokon lévő gumi szélzáró (wind stop), mely elzárja a levegő áramlásának az útját a tok és a szárny között, ezáltal jobb a hőszigetelés
  • szárnyon elhelyezkedő alumínium vízvető, a csapó eső biztonságos elvezetésére

Vasalat és üvegezés típusok rendszer szerint:

 • ROTO kilincsműködtetésű, 2 db 20 mm-es acélcsapos + 2 db görgős biztonsági rúdzár, fúrás védett cilinder, HOPPE London kilincsel, Ug=1,0 W/m2K üvegezéssel a Classic CT 70 rendszernél
 • ROTO kilincsműködtetésű, 2 db 20 mm-es acélcsapos + 2 db görgős biztonsági rúdzár, fúrás védett cilinder, HOPPE London kilincsel, Ug=1,0 – 0,5 W/m2K üvegezéssel a Comfort és Trend 82 mm-es rendszernél

Műanyag erkélyajtók: 

DÖNTSÖN A JÖVŐ ABLAKAI MELLETT

Engedje, hogy a fény átjárja otthonát!

Az ablakok nemcsak a homlokzat kialakításában játszanak szerepet, hanem mindenekelőtt a belső helyiségek atmoszféráját is meghatározzák. Biztosítják a kilátást a külvilág felé – ideális esetben, mint egy jól megválasztott képkeret foglalja magába a kilátást. Egyúttal itt a kevesebb többet is jelent: minél kevesebb a keret, annál több nappali fény áramlik akadálytalanul még a helyiségbe. Látják, érdemes a legmegfelelőbb ablakkeret kiválasztásakor erre is gondolni. Mert végül is, az ablak minősége jelentős mértékben befolyásolja az Ön ingatlanának értékét is.

A BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok számos verzióban és az Ön kívánságának megfelelő kialakításban kaphatók. Méretre szabottan és az Ön személyes igényeinek eleget téve. Számos színárnyalat és fautánzatú fólia áll rendelkezésre az egyéni kialakítás során. Az ablakok és ajtók különböző szélességű és látványú osztásával széles tervezési szabadságot élvezhetnek.

• Energiatakarékosság
A SCHÜCO cég, amely a nemzetközi nyílászáró és függönyfal piac egyik vezető szereplője, egy innovatív profiltechnológiával új mércét állít fel: az újszerű műanyag-alumínium technológia alapján sikerült a legmagasabb hőszigetelési értékkel bíró, meggyőzően filigrán ablakszerkezetet kifejleszteni. A BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el.

• Biztonság
A korszerű, elegáns megjelenés mellett a BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújtják. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörők élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik.

• Lakókomfort
Az ablakok jelentik az Ön házának összetéveszthetetlen arculatát és óvják a bennlakókat a zajtól, hidegtől és nedvességtől. A BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak az Ön számára, a fény és a friss levegő éppen úgy élvezhető, mint a külvilággal való kapcsolat.

• Kiegészítők
A BERG CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a SI 82+ energiatakarékos ablakok megfelelő tartozékai révén számos lehetőséget kínálnak Önnek, hogy ablakait az Ön igényeinek és szokásainak leginkább megfelelően alakíthassák ki.

Az alap 5 éves szavatossági idő +5 évvel meghosszabbítható (karbantartási szerződés esetén)

Toló-Bukó Erkélyajtók:

 

A legközkedveltebb toló rendszer a toló-bukó működtetés. Az ajtó egy fix elemből, valamint egy tolható szárnyból áll. Toló-bukó rendszereink csak tok küszöbbel készülhetnek.

Zárt állapotban a szárny a fix üvegfal síkjában helyezkedik el. Nem nyúlik be a térbe. A nyíló szárny a kilincs elfordításával kiemelkedik a síkból és a tokra felszerelt sínrendszerben a fix szárny elé tolható. A mozgó szárny ezen kívül bukó funkcióval is rendelkezik.

Kétszárnyas közép felnyíló-bukó (középről két oldalra tolható) változatban is gyártható illetve egy szárnyas változat esetén kényszer működtetésű kivitelben akár 4400 mm szélességben is elkészíthető.

Az alap 5 éves szavatossági idő +5 évvel meghosszabbítható (karbantartási szerződés esetén)

Emelő-toló ajtók:

Engedje be otthonába a természetet…

Műanyag emelő-toló ajtók teraszokhoz, erkélyekhez és télikertekhez.

Emelő-toló ajtók alkalmazásával olyan tereket hozhatunk létre, melyeket átjár a fény, szép kilátást nyújtanak, és az épület hangsúlyos részévé válnak. Helytakarékos  kialakításuk lehetővé teszi nagyvonalú terek megvalósítását, és növeli a lakókomfortot.

Ki ne szeretné, hogy a lakótér határait csupán néhány gyors mozdulattal ki tudja bővíteni? Az emelő-toló ajtók új, szabad tereket nyitnak meg: a télikert eggyé válik a kerttel – az erkély és a terasz pedig a lakótér részévé válik.

A SCHÜCO emelő-toló ajtóival szinte bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható.

Nincsenek többé zavaró nyíló ajtók, melyek tolakodóan hatnak a lakótérben. Sem ajtószárnyak, melyek a nyitás során értékes helyet rabolnak. Egy könnyedén félrehúzható üvegfelület számolja fel a határt a külső és belső terek között.

Elegáns, a természetes fényt maximálisan áteresztő üvegépítészet – a Schüco emelő-toló ajtóival új perspektívák nyílnak Ön előtt a lakótér kialakításakor. Majdnem teljesen hangtalan és a gyerekek számára is könnyen mozgatható az erkélyhez, teraszhoz vagy kerthez szolgáló emelő-toló ajtó. Élvezze Ön is egy nyitott, friss levegővel átjárt télikert atmoszféráját saját otthonában, besüllyesztett, küszöbmentes átjárást a külső tér felé.

A jól kidolgozott műanyag többkamrás-profilok, – a 70 mm-es szárny és a 167 mm-es tok beépítési mélység, valamint a jó minőségű hőszigetelő üveg révén – kiemelkedő hőszigetelési értékkel rendelkeznek. Az emelő-toló ajtó küszöbét úgy tervezték, hogy a külső-és belsőterek között hermetikusan zárjon. Ezáltal a nyílászárórendszer belső oldalán hatékonyan elkerülhető a hideg padlófelület. Megújult tömítőrendszer garantálja a maximális szél-és csapóeső elleni záródást, valamint az optimális hanggátlást. Ezenkívül a garantált zár-és vasalatrendszer a betörésgátlás tekintetében is eleget tesz a legnagyobb elvárásoknak is.
Ez a rendszer széles választási lehetőséget kínál, többféle nyitási módot és széles teret biztosít Önnek a kialakítás területén. A fehér szín mellett számos színárnyalatra, fóliára vonatkozó ajánlatot kínálunk Önnek, amelyet
természetesen akár csak a belső, vagy a külső és belső oldalon fóliázhatunk.
A SCHÜCO CT 70 HS rendszer emelő-toló beépítési mélysége 167 mm. Alap üvegezése 6-12-6 mm. Hő hídmentes alumínium küszöbei akár a padlóig is be lehet süllyeszteni.
A SCHÜCO SI 82 ThermoSlide rendszer emelő-toló beépítési mélysége 219 mm, mely megfelel a passzív épületek szigorú hőtechnikai előírásainak. Alap üvegezése 6-16-6-16-6 mm. Hő hídmentes alumínium küszöbei akár a padlóig is be lehet süllyeszteni.
Beépítési méretek:
 • Max. szélességi méret 6500mm
 • Max. magassági méret 2600mm

Az alap 5 éves garanciát +5 évvel meghosszabbítható (karbantartási szerződés esetén)